Monday, May 18, 2009

hAri yaNG teTharU..

hari ni sambutan hari guru diadakan..best sgt2...yer la ni 1st time aku sambut hari guru...bukan semua org leh rasa ape yg aku rasa tau...tapi tak pe la ni la pgalaman bg aku...n aku harap satu hari nanti aku akan sambut tiap2 tahu...aminnnn...mula2 bila msk je dewan rasa apy jer yer la aku draikan..hahahaha...pastu time nak nyayi lagi GURU MALAYSIA..pergghhh best je rasa tau..huhuhu..pas mkn psembhan dmulakan..kali ni team aku wat psembahan slow jer...tak tahu nape...malu kot...hahaha...tapi tak pe la jnji dah lepas dah semua ni...so tak la nak buat latihan lagi..huhu..pastu kumpulan aku buat psembahan alamak aku tak tahu nak kata mcm ner...menggigil la jugak aku pegang mic tau...ahhahahaha...yer la tu la 1st time aku buat psembhan stelah skian lama tak buat psembhan...so tak pe la best jugak kan huhuhu...ari ni aku dpt byak la jugak adiah...so pada ygbg aku adiah thanks a lot...tak sangka la k dpt adiah kan...huhuhu..yer la aku ni dah la grg suka pukul lak tu..huhu..tapi tak sngka la dpt kan.,,kat skola tu mcm2 psembhan yg guru2 n plajar buat..so aku terhibur la jgak yer la mcm2 gelagat aku tgk tau...so aku tak nk cite bnyak so aku bg korg tgk gambo yg aku amik tadi...huhuhuhu...selamat terhibur...


~tgk ada lgu GURU MALAYSIA tau~


~buku program~


~adiah yg sbelum dibuka~


~adiah selepas dibuka~


~aku wit una~


~team wanderpet~


~jom twis~


~pengangkap show~


~wit kak sha~


~warga SKBBS~


~si kembar~

3 comments:

A.M.A.L.I.A said...

ai~ oit2,bak sini sama adiah tu...
gagaga~

NuR IzzAtI NajWa said...

hah ni yg part aku pling ske kalo jd cekgu..besnye dapat adiah..ko sbelum hari cekgu mesti wat baik kan ngan anak2 murid ko..pas hari cekgu je kuar sume tanduk2..ha jgn tipu..aku taw..kakakkaka

cOrEaTAn said...

hey kamu semua ni jelez tol hahhaha...untuk paparan umum jer tak leh dsentuh..hahahahahaahah...so jadi la GURU yg baik..hahahahaha