Thursday, April 21, 2011

aDInda Ku....

salam semua...arini meh sini nak kongsi derita adik kesygan saya yg sowang ni...idup dia tak susah mcm kita tapi cara n latarblakng dia yg buat kan idup dia susah sowang diri...sedih sgt² ngan adik saya yg sowang ni...cukup bnyak derita yg dia lalui...dari hal keluarga...diri lagi...insan tersayang lagi...ntah la tak tahu la nak kata mcm ner dah...sampai saya sendiri dengar sebak je rasa...mengalir je air mata saya bila saya dengar cerita adik saya sowang ni...agaknyer kalo saya ada kat tempat dia mampu ker saya tanggung semua nyer sowang diri tanpa sesiapa di sisi?? berat sungguh dugaan adik saya ni...dia anak sulung dari tiga bradik...ada family tapi mcm tak de family...semua susah dia sowang je yang tanggung...berat nyer la tanggungjawab adik akk ni sayang...tak pe la adik...akk tahu adik akk mampu tuk semua tu....mnagis la dik...meraung la dik...luah kan la dik...asalkan akk dapat balik adik akk yg ceria...susah ati akk tgk adik akk mcm ni...tambah² adik akk ni jauh dari akk...ingt k dik semua masalah adik leh selesai kan ngan baik...semua dugaan yg datang akk tahu adik akk ni mampu tuk tanggung n hadapi semuanyer...akk sentiasa ada di sisi adik akk ni...akk sentiasa bg semangat tuk adik kesayangan akk ni...di mana adik akk ni ada akk sentiasa akan ada di sisi adik..

wahai yob kami semua kat opis ni sentiasa mengalu² kan kehadiran adik...ingat k dik...kami sentiasa ada di sisi adik,...sentiasa sanggup tuk kongsi masalah bersama²...yang penting adik akk ni jaga diri...ingt k kami sentiasa rindu kan adik...video kat bawah ni saya rembat dari FB muhammad hafiz 
sorry k adik akk rembat je..sbb akk tgk adik main gitar tu tuk luah kan perasaan adik yg gundah gulana...ape² besttt dooohhhh ;0)....so adik be strong k dear...we always behind u what ever happen k dear ...

  video

Thursday, April 14, 2011

OHhhhh...BTE

salam semua...arini ari yg kedua kat BTE...OMG i hate this place....saya nak balik OPIS saya jugakk~~~~ tak mo duk sini...nape???

* opis ni sunyi....
* opis ni tak seronok...
* opis ni jauh dari semua owanggg~~~~
* opis ni KECIKKKK....
* opis ni tak leh nak tgk student ENCEMMMm....
* opis ni tak de pantry....
* opis ni tinggiiiii....
* opis ni tak de kawan² saya...
* opis ni tak de kawan nak gado~~~
* n mcm² la yg tak seronokkk...

tapi ati ni still cube tuk sesuaikan diri ni...ummmm...mishhh giler kat opis lama...walaupon hari² dtg sana...tapi stiap kali jln bawak opis mesti tgk atas...ntah la kan...penangan duk kat sana dekat 2 tahun....ntah la kan..blh jer nak suaikan diri kat sini..tapi ati tu ntah la...pnt sgt² stp ari naik tangga turun tangga...naik lif turun lif...nak g DEAM OPIS pon JAAAUUUHHHHH...kompom a kurus a lepas ni...tapi saya rindu kan kusi n meja saya...waaaaaa~~~~ saya perlukan seseorangkat sini ;0(.....

dah 4 hari saya duk sini...keje ape saya nak buat pon saya tak tahu...sbb saya tak pnh buat sebelum ni...ummm....dulu lain skang ni lain...walaupon muka nampak kemasian mcm gula² tapi hakikatnyerr pahit sgt²...dah 3 hari mata ni jugak mgalirkan air mata...gara² cube tuk terima semua yg ada depan mata ni....sedihhhnyerrr la haaaiiii...ntah la nak buat mcm ner pon tak tahu dah...semua lect dtg tanya mcm ner...still ari ni kat academic...hehehehe...slumber je ckp depan HOD pon saya ckp mcm tu...kih kih kih sowie la PROF. bukan tak suka duk sini...tgh cube tuk terima kenyataan kat sini ;0)

so mira chaiyok² awak blh buat semua ni ;0)...4 MR.BUAH ATI thanks sbb sudi teman n susah kan diri...thanks jugak bg sokongan n dorongan tuk sayang terus tuk terima kenyataan ada kat BTE ni...so tuk DEPT.BTE terima kasih kerana mengalu² kan diri ni... 

~seMUA saya TETAP akan ANGKUT~
~ceriA dalam DERITA~

Sunday, April 10, 2011

sAAt TERaKhir....


 salam semua....arini still lagi keje...saya tgh mhitung saat akhir saya tuk berada kat kusi saya ni....mulai esok saya akan tukar tempat...http://www.emocutez.com sob sob sob...sedih nyer la kan tapi nak buat mcm ner tu la keje kan...so smlm saya abis kan masa terhad saya ngan yob, lia, kak dayah, fadzil, lyia, n tak lupa a MR.BUAH ATI saya...syok a jugak walaupopn kami mgejar masa...tak pe next time kita g same² lagi k...

DR.SANY
thanks sbb banyak yg mira blajar dari DR...mira hargai semua jasa DR ngan mira...hampir 2 tahun mira bkeje ngan DR dari part time sampai la mira jadi PA DR sendiri...thanks a lot....mira mintak maaf kalo selama ni ada yg terkurang atau yg terlebih ngan ape yg mira buat...sowie kalo mira ni meriuh kan lagi susana opis ni...nak buat mcm ner tak leh la kalo tak gelak jer...http://www.emocutez.com hehehe...semua ni yob nyer pasal...hehehe berat ati ni nak tinggal kan opis ni...tapi nk buat mcm ner mcm DR sndiri ckp ngan mira tu semua pengalaman....thanks DR...

BOS 
wahhhh ngan bos ni mcm² mira nak ckp tau...hehehehe 1st mira mintak maaf kalo mira ada wat salah ngan BOS...sepanjang mira keje mcm² yg BOS ajar mira...BOS gak yg masuk kan mira sebhagian dari STAF UIA...thanks a lot BOS..mira dah anggap BOS ni mcm abg mira sendiri...BOS banyak bg mira nasihat...tak kira la dalam ape² pon....kita kan bnyak GOSIIPPPP http://www.emocutez.com hehehe...thanks sgt²...walaupon kita jauh tapi kita still dibawah satu kuliyah kan so mira akan dtg opis mintak bos blnjer MAKAN...hahahahaha...ape² pon thanks a lot mira akan rindu kan setiap gelak tawa kita kat opis
http://www.emocutez.com

KAK HUDA
saya tahu mungkin kita ada perselisihan faham...tapi tu tak bermakna saya akan terus tuk membuat kan persahabatan kita mcm ni...saya mintak maaf ngan awak...kalo saya sendri ada terlebih ape²...manusia tak lari dari wat kesilapan...mungkin saya sendiri tak sedar ape salah saya ngan akk sampai kita langsung tak bertegur sape..if saya ada luka kan ati awak saya mintak maaf...peluk cium saya tuk mia k...

LIA
adik pompuan akk yg suka nagis....hahahaha...http://www.emocutez.com akk mintak maaf kalo akk terkasar ngan adik akk ni k...lepas ni tak de la kita nak makan same² kan...blh je mkn tapi mcm susah jer kan dik...takpe akk akan cube tuk kita mkn bersama k sayang...so akk harap nnt leh kita kuar lagi kan..main boling lawan yob....hehehhee...nnt sambung blaja jgn lupa akk k sayang...akk sayang adik akk ni...love u...

YOB
oh adik ku yg gumuksss...hehehe rupa adik mcm ni http://www.emocutez.comhahaha...akk harap lepas adik g tinggal kan akk adik tak lupa kat akk k dik...akk mintakmaaf la kalo akk ada wat adik akk ni sakit ati ngan akk ker tak puas ati ngan akk ker atau gurauan akk ni terlebih ker akk mintak maaf sgt²...tapi adik la penghibur akk n lia kat opis tu....terasa kehilangan bila adik akk ni akan bnti nnt....thanks k dik ...adik akk ni bnyak menolong akk...tak kiar la ape² pon...akk harap adik akk ni berjaya tak kira la mcm ner pon...ingt k jgn simpan sowang² kalo ada ape² msj akk tau ;0)

KAK DAYAH
nampak nyer kita ni same² akan berpindah pada hari yg sama...thanks k kak nasihat yg akk bg kat saya...akk tolong saya...thanks a lot kak...walaupon kita tak serapat rapat²nyer tapi kita still akrab kan??eh ape nyer ayat la kan...aahahahaha http://www.emocutez.com kecerian akk mcm ni la kan...hehehe appy sgt² ngan akk...bila akk kongsi cite pasal family akk cukup seronok kak...ape² kenagan kita tak pernah saya lupa kan...nant kita main boling lagi k...hehehehe

terluah jugak pesanan yg saya nak sampai kan...hehehe...thanks a lot...kenagan kat ACADEMIC AFFAIRS tak kan mira lupa kan walaupon seketika...pahit manis dalam DDAA ni mira akan simpan dalam kenagan...LOVE U ALL http://www.emocutez.com...

lagu ni khas tuk kowang semua :.....


Berjumpa dan berpisah

Adat manusia biasa

Hilang dimata tapi di hati tidak lupa

Berdoalah kita agar aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa lagi di lain masa