Friday, August 21, 2009

SeLAmaT berPOSe seMUA...

pin pin....sok pose jgn lup bgun saho sok n g tawarikh mlm ni k...hehehe...so to all my fren hapy fasting ok beb..hehe...jgn tinggal pose tau..bg anak2 dara kalo dapat ABC tu wajib la kan..kalo nak teruna dapat ABC..WOW...BAHAYA...hehehe..so bermula episod menahan kelaparan sok kan..so mlm ni mkn la bnyak2 sampai buncit perut..bila tibe pose jer nanti mesti bnyak kes ada org ponteng pose..ala beb bnda mcm ni dah adat kan..bg anak2 muda siap leh merokok depan2 org pose..setengah tu siap ada mkn ngan slumber je kan..ayoyo..ape la budak zaman skang...diorg bukan tak tahan tahan jer..tapi bila tak isap rokok tu mcm tak sempurna jer idup tu..ape la korg ni kan bila la nk insap..pada kawan2 aku yg isap rokok tu ingt2 la sikit awak tu kalo pose jgn ponteng lak k...hahaha..
ari ni aku tak keje so duk umah jer la..cime tadi jer aku kuar ngan adik aku g beli brg cikit..pastu aki g mam mcd...kempunan kot..ari tunak g mkn tapi org tu tak nk bawak..hehehe..padahal kat situ tak de mcd...hehe..saje je wat gempak..hahha...ha korg nak tahu tak FS aku wat hal la aku tak tahu nape??mcm sengal jer...sabo je la tau tak..kwn2 aku semua ilang walaupon status kwn tu ada..ntah paper la FS ni mcm mengong jer sistem dia..ada jer yg tak kena..nak update pon jgn la sampai sistem terganggu...dah 2 hari aku tak dpt bukak FS aku..ish tak suka btl a..geram2 tau tak..ntah bila la nk ok kan..ummm...aku skang ni tak buat paper bosan giler ni..korg nk tahu tak aku dah tulis separuh blog ni tgh hari tadi..pastu aku leh biar kan sbb aku ngantok aku sleeppp la kejap ni ptg bru aku sambung..hehehe...tapi skang ni pale aku lak sakit...ayoyooo..tu la akibat minum air gas..aku ni sbenarnya pantang tgk..tu yg kena mcm ni..hahahaha...k la aku ni tak de aper idea a..otak ni dah blur cikit..korg tgk la pic yg aku uplod kan tuk korg ni k..pic ni kami dalam bilik persalinan saje wat giler jap..hahaha...paper pon SELAMAT BERPOSE TUK SEMUA K...

~ni PIc aKU n nadID yg seNGAL~

~aYAm mCd~

1 comment:

rama2 sepi said...

ni last mkn sebelum berpuasa..
mesti mkn byk2 ni..
betul x?...