Monday, June 1, 2009

zOO...aKU daTAng...

~depan pintu zoo~

ari sabtu ari tu aku,una,yum,adik aku n adik sedara aku g zoo...hahahaha..best g sana..saje jln2 cari pasal kat dalam tu...pnt jalan tak yah ckp la tapi seronok...mula2 kami sampai yum kata nak parking kat blakang sbb dkt skali pintu tutup kena la jugak parking kat depan..kena la bayar rm4..tu bru byar parkingn hahahah...pastu kami nak masuk dlm zoo kena la rm15 seorg...alamak mahal btl..yer la dah lama aku tak g kan..skali msk mahal daa..tak pe la msk je kami kat dlm tu terus kami bkerjar nak msk sbb jam aku dah kul 3 ada persembhan so kami nk tgk la...jln laju2 siap berlumba tu..huhuhu..dah sampai je aku pon cari a tmpt dudk so aku n semua org tgk la show singa laut,burung n mcm2 la..blh tahan la seronok dia...pas abis je show tu kami pon ape lagi jalan satu zoo la..huhuhu...tgk a semua binatang yang ada..harimau la,burung la,gajah la,zirafah la,bluehypo la n mcm2 la tau..best je g sana...pnt+letih=seronok tau...huhuhu..lama jugak aku kat dalam tu ada la dalam 2 jam...aku pon tak tahu asal la lama sgt hehehe...pastu dkt kul 5 lebih bru la kita org kuar dari situ...pastu aku ajak yum g jusco au2...teringt umah sewa aku..kalo blh nak je g sana jumpa diorg tapi tak sempat kami kejar masa..aku g sana nak beli big apple jer..mengidam la pulak..huhuhu..dah dpt big apple ape lagi jom kita mkn la.hahhaha...tapi sblm tu yum ajak tgk wayang kat the minds..kita org ape lagi kata jom je..tak sampai separuh jalan jln jem jer...ape lagi aku ckp la kat yum ni jap g ntah sampai kul brape la ni..so kitaorg patah balik cari kedai makn sbb lapo..huhuhu...tadi tak jdi nk mkn..sbb apy sgt nak tgk wayang..hahahaha....tak pe la kitaorg mkn kat memory coner..best la jugak mknan dia..sementara nak tunggu mknanan kami sampai ktaorg main uno..huhuhu..kecoh la jugak satu kedai tu..tapi kita org buat selamber jer...hahahaha...

pas mkn ape lagi time tgk wanyang la...kita org tgk kat jusco kepong..tgk cite surga cinta..cite dia best kelakar+sedih ok la bagi aku la tapi aku tak tahu la bg korg mcm ner kan..huhuhu...ha korg nak tahu tak satu RAHSIA besar??una sampai terlena la kejap tgk cite tu...hampeh punya una..alamak terpecah rahsia la una..hahahahaha..tak pe la skali skala...hahahaha...sampai umah dkt kul 11.30 la jugak,.huhuhu..paper pon best sgt time tu..walaupon pnt tapi berbaloi la bg aku..agaknya bila lagi aku dpt kuar mcm ni lagi kan...yer a una pon dah tak duk ngan aku dah..serius la bru berjauhan shari rindu la pulak ngan dia..huhuhu...malu aku..hahahha...tak pe la paper pon una n yum thanks cz sudi bwk kitaorg semua kuar...lain kain jom jejalan lagi..huhuhu..

~goallll~

~kami anak dara~~lely,didit n momo~

~cuna,didit,lely n momo~

~tinggi nyer lompat~

~opss...~

~comel tak kami~

3 comments:

A.M.A.L.I.A said...

tahniah la~
jumpe sedara kat zoo!

cOrEaTAn said...

terima kasih datas phargaan tu...
malu akk..hahahahaha

A.M.A.L.I.A said...

malu itu normal
=))
haha