Friday, September 11, 2009

kU muNcUL keMBaLI...

waaa...dkt seminggu aku tak buat blog aku ni...mybe pnt sgt kot..tambah lak lattop aku ni skang bukan aku jer yg pakai..abg2 aku lak skang ni semua nyer ada kat umah...so ape lagi...memang la nak pengan lattop ni tak sempat tau..ehehe..tak pe la algipon tak de paper yg aku nak buat pon..kalo ada pon aku akn ckp TAK BLH MIRA NGAH GUNA...hehe..ok tak???huhuhu...

sbnarnya banyak yg nak dicerita tapi kat sini mner2 jer la yg harus disampai kan jer la..hehe..yer la kalo bnyak sgt pon tak guna jugak kan..btl tak??ha sblm tu aku tulis blog ni sambil tgk NUR KASIH..waaa...mner leh tinggal kot cite tu..hehe..so pasal keje aku mcm biasa la...kdg2 ada bnyak sgt tapi kdg2 rilex jer kot..hehe..paper pon aku apy la jugak keje kat situ..bos yg bnyak mgusik stap..yg selalu kena kak maini la..cian dia yg aku lak kadang2 back up bos..hahaha...mmg seronok tau..kalo bos tu tak kaco kak maini memag tak sah tau..hehe...pastu kak huda lak yg prangai giler2...tak tahu la nk kata..skang ni dia ngah mgandung tau..hope kali ni dia dpt anak pompuan..sbb dia ada sowang jer anak pompuan tau...kempunan giler kot dia..tapi syok ngan prangai dia tu...kak yun lak perwatakkan dia tu..cara dia ckp..memg kelakar..tamb2 kalo dia cite pasal ank2 dia..ya allah lagi la...hehe..paper pon syok kot semua tu...hehe

skang ni katr tempat keje aku sibuk ngan EIT..ari tu bru nak apply skang ni kena buat yg pasal budak2 ni nak cari tempat LI diorg..mcm2 perangai kalo nk tahu..aku pon geli ati ngan diorang..yg bgus nyer kalongan kak maini abis la diorg mesti kena bhan..ayat dia lak.DIK CUBE2 LA TGK BORD EIT PNT AKK TAMPAL NOTIS KALO TAK BACE...hahaha...pnuh ngan gaya aku berckp..ahha..padan muka student2 tu...yg bgus nyer semua yg apply EIT tu semuanyer lagi TUE dari aku...tapi aku panggil diorg ADIK n diorg akan panggil aku KAKAK...hahha..tak pe la janji rock..hehe

pose lak alhamdulillah la sepanjang ni aku rasa ok cume pnt jer..kdg2 tu ngantok sgt2..kat tempat keje tu sampai aku mguap tak ingt dunia tau..hehe..giler la beb..kalo leh tido dah lama aku tido berdengkur kot..hehe..tapi tak pe la kan..syok jugak bila mcm tu.,..hehhe..bila ada keje ilang la sikit ngantok aku tu..hehe..kdg2 tu kalo nk ilang ngantok aku kaco la kak maini tak pon aku tolong dia buat keje..hehe..ha sblm terlupa semlm DR.SANI bg kami staf dia KUIH RAYA..eh lupa lak nk bg tahu nama kuih tu kuih tart...waaa...sedap kot kuih dia.hehe...jgn jelzzz k...yum yum...jiji nk rasa tak??takblh amik balang jer k..hehe...

so life aku ngan si dia lak mcm biasa...ari tu aku gadi ngan dia nak tahu tak nape??ada ke bwk moto smbil tepon ngan aku..ari tu dah buat janji ngan aku tak nk buat lagi tapi tgk la buat lagi..so ape lagi tgk la cik gemuk dia mgamuk tak tentu pasal...jgn tanya la hehe...tapi tuk kepentingan dia jugak..aku ni syg kat dia tak nk la ape2 jadi kat dia..paper pon..sowie k syg kalo syg ni terlalu sgt k dear..sayang sayang...sok ingt nak kuar ngan dia..tapi nak buat mcm ner gaji tak msk lagi..ayyyooo..memang bengang giler la...tapi tak pe sayang aku faham..hehe...thanks k dear sbb fhm buntat syang ni.. ;0)

so lagi seminggu nak raya kalo kita tolak satu n ahad ni..tak angka kan dah hampir sebulan kita berpose..pejam celik pejam celik jer kan..pas ni balik kampong...yaaahhooo...tapi cian atok aku raya ngan mak cik aku berdua jer...tak per aku ada nak sampai kan something kat diorg..hope diorg suka sgt2...tapi tunggu abg pos la yerk..hehe..mingu depan aku keje sampai khamis jer..jumaat tu aku nk balik kampong..hope tak jem sgt la..hehe..yer ker tak jem???hehe..nak balik berbuka ngan mak n ayah..yey yey..tapi bila balik kampong aku teringt kat sesorg..hope aku tak terserempak ngan dia..aminnn...kalo blh aku tak nk tgk muka dia walupon terbayang2 muka dia...ummmm....ah dah la lupa kan semuanyer...paper pon aku nk tunggu mlm raya aku..nak tahu sbb per??sbb aku nk kol atok aku n aku nk aku la org pertama yg ucapkan SELAMAT HARI RAYA ATOK..tapi mesti aku akan nagis...ni pon aku terasa sebak dia tau..ummm ;0(...


mcm2 kan yg terjadi...tak pe la hope aku jalani ibadah pose aku ngan tenag tuk kali yg terakhir ni..aminnn,...so skang ni aku nk lepak kat bwh lak..sok tak keje..hehe..sok nak berbuka ngan si dia..ngan adik aku skali k...hehe...i be wating 4 u my love..muuaahhh...sayang kamu...

2 comments:

miss atieah said...

cis kejelesan melanda bile org makan kuih tart nenas..... tidakkkkkkkkkkkkkkkk......

cOrEaTAn said...

hahahahaha...
jgn jelezz k....
sedap pulak tu jiji..
dah la gebu...
perrggghhh nyam nyam