Wednesday, December 29, 2010

8 BULAN...

salam semua...alhamdulilah dah 8 bulan hubungan saya ngan MR.BUAH ATI...sepanjang 8 bulan ni jugak la saya knl MR.BUAH ATI ngan mcm² ragam n mcm² perangai...ni yg nak bukak buku lama ni...heheh...dia ni seorang yg PEMALU...tu wajib k...sbb dulu saya susah giler la nak ckp ngan dia ni...pemalu yg teramat² sampai la satu tahap bila hubungan kami ni kemuncak baru la saya nampak mcm ner rupa dia...mcm ner ati dia kat saya...dulu saya nak dengar dia kata sayang ngan saya pon cukup susah...terlalu susah n blm tentu lagi bila disuruh dia akan ckp perkataan sayang tu...susah la nak kata kan....tak mcm laki yg pnah saya knl...dia cukup berbeza...yg cukup berbeza ati dia la kan...lepas tu sikap dia...n yang paling penting DIA TAK MEROKOK...yaaahhhooo...jimat duit nnt bila dah kawin...hahaha...MR.BUAH ATI saya ni cukup KUAT MERAJUK...tak yah ckp la...kalo dia majuk alamatnyerr awak tak kan dapat kasih sayang dari dia...hehehe tapi tu la yg saya sayang sampai skang ni...

8 bulan...1st time saya jumpa fmily dia...1st time dia jumpa fmily saya...1st time kami kuar...ishh semuanyer la dalam pale saya ni...tbayang kan mcm ner dia bawak saya g umah family dia...ish ish ish time tu segan yg teramat² tak yah nak ckp la...hehehe...pikir nasib baik ada yg teman saya kalo tak iiibbuuuuuu nak balikkkk...hehehhee...tu tak pe lagi..time akk dia kawin tu lagi dahsyat...bayang kan hampir kesemua sedara mara dia ada...siap ada yg amik pic ngan saya...amik pic curi tu beb...hehehe...kelakar la time tu...n yang paling best saya tak sangka la my mum n my dad nak g kenduri tu...heheh sblm ni my mum n my dad tak pnh pon nak g...hehehehe tu satu perubahan yang menunjukkan diowang terima MOHAMAD HAFIZ B JUMIRAN...yyeeeyyyyy saya suka sgt²....hehehe...gataiii sungguh la anak pak cik razak ni kan...heheheh...

ummm nak cite ape lagi yerk...ha meh saya cite 1st time kami kuar...jeng jeng jeng...time tu baru nak mula rasa kasih sayang la kata kan...kah kah kah kelakar pon ada...yer la sblm ni saya ngan dia kawan opis jer kot...tibe² skang ni jadi pasagan skandal lak...hahaha...1st time kuar tu jenjalan sampai ke ICT tapi tak kuar pon just ronda² hehe...buang masa mcm tu la..hahaha...tapi kalo diingat kan memang kelakar...saya ni seram sejuk jer nak jumpa dia...dia lak malu nak jumpa saya...hahaha...ishh ntah ape² la kan..2nd time kuar kami lepak kat taman metropolitan...g skali ngan adik kesayangan saya...time tu malu² jer ngan adik saya..hahaha..attooiiii lemau a MR.BUAH ATI saya ni kan..hehehehe kali ketiga kuar baru la dia brani bg tahu kat adik saya yg dia sayang saya...tu pon kebetulan lagi black nyanyi bkumandang...hehehe...malu tak yah ckp la brani la pulak MR.BUAH ATI saya ni...hehehe...hehehehe tapi saya suka kannyerrr...hehehe...

kisah kami  gado tak yah ckp la mcm ner...dia tinggi kan sore ke majuk ker mara ker semua ada...adat a kan dalam hubungan ni...sedangkan yg dah kawin pon ada jugak gado² manje ni kan pulak kami yg belum ada ape² iktan yg sah...skang ni pon kami ngah gado..biar la masing² bawak diri masing²...dia leh pikir n saya pon leh pikir semua ni kan...tapi saya pon tak tahu nape la saya ni leh cite pasal ni walaupon saya ngah gado ngan dia....mugkin saya terkenang kan dia kot...sape tak sayang kat MR.BUAH ATI...dia je yg saya ada...dia jer yg ada same ngan saya susah n senang...ishhh bikin hujan turun la pulak...hehehehe...udah² yak mo cite...cukup a dia tahu SAYA SAYANG KAN DIA SAMPAI BILA²..

~LoVe u sO muCh~

3 comments:

~sakina~ said...

cinta itu membahagiakan dan kadang2 cinta tu jugak menyakitkan jiwe..haha

Zakiah_MamaAdamz said...

ewa ewaaaahhh...sukenyer dierrrrr... :-)

cOrEaTAn said...

sakina~kih kih kih tapi tu semua lumrah kan... ;0)

zakiah~wajib a suka...hehehe